Zoek
Sluit dit zoekvak.

Na mijn rechtenstudies heb ik mij gedurende drie jaren als advocaat-stagiaire verdiept in de eerder mensgerichte rechtstakken: het familie-, straf- en jeugdrecht. Steeds met een luisterend oor, procesgerichte en oplossingsgerichte bijstand, werkervaring en leergierigheid.

De missie van het Afstammingscentrum spreekt me enorm aan. Het recht op kennis van de eigen afstamming is inderdaad een fundamenteel mensenrecht met zowel een individueel als een maatschappelijk belang. Mijn juridische achtergrond, vorige werkervaring een leergierigheid kunnen hier troeven zijn. Daarnaast volg ik de opleiding “Bemiddeling” (Universiteit Gent), met specialisatie in familiezaken. Ik put energie uit interacties met mensen en wil daarin een bemiddelende rol kunnen opnemen.

De aanpak van persoonlijke afstammingsvragen wil ik integer en respectvol doen, met oog voor ieders privacy, tempo en beleving en de nodige ruimte voor mentaal welzijn. Ik hoop hier een meerwaarde te kunnen bieden in hun unieke zoektocht.

Laat je telefoonnummer hier achter, wij nemen zo snel mogelijk contact op met jou.